House Of Pain in originele bezetting op Lokerse Feesten

De legendarische hip-hoppers House Of Pain komen met de originele line-up speciaal overgevlogen voor een exclusieve show op de Lokerse Feesten op donderdag 11 augustus. En De Jeugd Van Tegenwoordig, Labrinth en Noémie Wolfs vervoegen de affiche met Kygo op 5 augustus.

De Red Bull Elektropedia Room opent ook dit jaar weer zijn bejubelde deuren. Bij de eerste namen grote kleppers én nieuwe sensaties als Carl Craig, Dr Lektroluv, Tsar B, Fresku, Pomrad, Faces On TV en Cherry Moon Trax.

De 42e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2015 met o.a. Van Morrison, The Sore Losers, Limp Bizkit, Christine And The Queens, Richard Ashcroft, Garbage, Balthazar, Trixie Whitley, Parkway Drive en Faithless. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 − 8 =