Satelliet Lentic

Dankzij YUM en Superdiesel waren de radiogolven tijdens het eerste decennium van deze eeuw net dat tikkeltje aangenamer, maar toen werd het stil. Tot nu, want Lennard Busé is eindelijk terug en dit keer doet hij het volledig alleen. De bijhorende naam? Lentic.

“Fake”, “Monokid”, “Day One”, “All She Said”, “Ticket naar de zon” … Het zijn allemaal nummers die Lennard Busé niet enkel schreef en componeerde onder de namen YUM en Superdiesel, maar waar ook steeds zijn unieke stem viel op te horen. Anno 2016 is toenmalig collega Reinert D’haene er echter niet meer bij en neemt Lennard het roer volledig zelf in handen als Lentic.

In augustus verschijnt met Severe Clear een eerste EP, maar nu is er al de voorbode “Satellite”, een korte, maar effectieve ode aan die ene liefde die iedereen heeft, waar ook ter wereld.

Satellite:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 + drie =