Radiohead lost nieuwe single “Burn The Witch”

En daar is ie dan. Na een paar dagen gezellig speculeren of die nieuwe plaat er dan eindelijk zou aankomen, lost Radiohead alvast een nieuwe single. “Burn The Witch” klinkt het daarin, en meteen weten wat die rare flyer in de inbox vorige week betekende.

Het begon al eerder dit jaar, met de vaststelling dat Radiohead twee nieuwe bedrijven had geregistreerd: Dawn Chorus LLP en Dawnchoruss Ltd. Dat was een behoorlijke indicatie dat iéts te gebeuren stond, want ook in de aanloop naar In Rainbows en The King Of Limbs zou de groep nieuwe bedrijfjes opgericht hebben. We zullen u niet vervelen met de details, maar dat zou zakelijk zinnig zijn. Vorige week verscheen dan weer een flyer met de cryptische boodschap “Burn The Witch” in de inbox van elke fan. En dan was er nog die rare zet dit weekend, toen de band stelselmatig alle sporen van zijn onlinebestaan begon te wissen: lege website, alle tweets weg, Facebook dood. Ga er maar aan staan.

En nu moet er dus niet langer gespeculeerd: hier issie dan, de nieuwe single van Radiohead en wie weet (het zal wel) de voorloper van een nieuw album. Zal dat dan Dawn Chorus als titel hebben? Niet per se, want die vorige bedrijven heetten Ticker Tape Ltd. en Xurbia Xendless. Wordt vervolgd dus.

Burn The Witch:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 + acht =