Nieuwe plaat van Syndrome in september

Syndrome, het drone/doom/ambient-project van Amenra-gitarist Mathieu Vandekerckhove, brengt in september een nieuwe plaat uit: Forever and a Day.

De opvolger van de meesterwerkjes Floating Veins en Now And Forever zal verschijnen op CD en vinyl via Consouling Sounds. In de aankondiging staat te lezen dat de nieuwe plaat hetzelfde pad als zijn voorganger zal volgen. Verwacht dus opnieuw meditatieve drones en subtiele melodieën. Maar, zo lezen we ook, Dehn Sora (Treha Sektori, Sembler Deah, O V T R E N O I R) heeft ook een duidelijk waarneembare bijdrage geleverd. Ontdek het vooral zelf in september.

Tartarus Records zal de plaat op cassette uitbrengen, net als de vorige plaat Now and Forever. Syndrome speelt komende zondag op Roadburn Festival in Tilburg. Wie hem nog dichter bij huis wil zien, moet op 7 mei afzakken naar Dunk! Festival in Velzeke. Meer optredens worden ongetwijfeld binnenkort aangekondigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × een =