Pukkelpop lost vracht namen

Nog vijf maanden en het is Pukkelpop; tijd voor een ronkende reeks nieuwe namen. Allereerst: “Welcome back, LCD Soundsystem!”. The Chemical Brothers zijn eveneens graag geziene gasten in Kiewit. Het festival afsluiten is de laatste jaren een nationale erezaak geworden. De tricolore trots van 2016 heet Oscar And The Wolf. Op Pukkelpop speelt de groep hun enige Belgische show van dit jaar. Maar er zijn ook nog heel wat andere namen aan affiche toegevoegd.

Donderdag 18 augustus 2016: Beach Slang, Big Sean, Bloc Party, Blues Pills, Cassius, Chvrches, Clutch, Die Antwoord, Eagles Of Death Metal, Flatbush Zombies, The Front Bottoms, Gavin James, Half Moon Run, The Kills, Loco Dice, Martin Solveig, Mastodon, Mick Jenkins, The Neighbourhood, Nina Kraviz, Rihanna, State Champs, The Tallest Man On Earth, Travis Scott, The Underachievers, Warpaint, Wolfmother

Vrijdag 19 augustus 2016: Alex Vargas, Annix, At The Gates, Bob Moses, Boy, Caspian, Chase & Status, The Chemical Brothers, Circa Waves, Clap! Clap!, Comeback Kid, Craig David’s TS5, Crystal Castles, Deez Nuts, Dillon Francis, Fatima Yamaha, Halsey, Hazard, Jess Glynne, Job Jobse, Keys N Krates, Lukas Graham, The Lumineers, M83, Mura Masa, Mutoid Man, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Noisia, Opeth, Refused, Róisín Murphy, Romare, Seth Troxler, Sleaford Mods, Sleeping With Sirens, Stick To Your Guns, Sub Focus & MC ID

Zaterdag 20 augustus 2016: Âme, Anderson. Paak And The Free Nationals, Audion, Biffy Clyro, Camo & Krooked, Damian “Jr. Gong” Marley, Dead!, Defeater, Dua Lipa, George, Fitzgerald, Graveyard, Hannah Wants, Henry Rollins Spoken Word, HVOB, Jamie Lidell, LCD Soundsystem, Lone, Minor Victories, Oscar & The Wolf, Our Last Night, Pendulum & Verse, Riton, Sharon Jones & The Dap-Kings, Sunset Sons, Tale Of Us, Wakrat, Zeds Dead

Verder zijn ook flink wat nieuwigheden omtrent de campings. Voor meer info daarover kan je terecht op de Pukkelpopwebsite.

De ticketverkoop start op woensdag 23 maart om 13u.

Pukkelpop vindt plaats van 17 t/m 20 augustus in Kiewit, Hasselt. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − elf =