Suikerrock geeft familiedag meer vorm

Met superheld Mega Mindy, als gast bij De Bende, en het koninklijke Prinsessia brengt Suikerrock opnieuw een knallend kinderfeest op slotdag zondag 31 juli.

Op die dag is Suikerrock hét family festival van België, met deze twee superpopulaire kinderacts, maar ook met de reeds aangekondigde topacts Emma Bale, Stan Van Samang, Roxette en Marco Borsato. Met een ‘Family ticket’ krijgen gezinnen (2 volwassenen, maximum 4 kinderen van 6 jaar tot en met 12 jaar) bovendien toegang aan een voordelig tarief. Kinderen onder 6 jaar hebben sowieso gratis toegang. Op tijd zijn is de boodschap want deze ‘kids party’ met De Bende & Mega Mindy en Prinsessia start reeds om 13u30!

De 30ste editie van Suikerrock vindt plaats van vrijdag 29 juli tot en met zondag 31 juli in het centrum van Tienen met o.a. Deep Purple, dEUS, Balthazar, Emma Bale, Marco Borsato en Stan Van Samang. Info en tickets: www.suikerrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf + 7 =