Boerenrock stelt programma voor

De organisatie achter Boerenrock heeft vanavond zijn programma voorgesteld. De affiche wordt gevuld met onder meer Golden Earring, Therapy?, Urbanus & De Fanfaar en Discobar Galaxie.

Boerenrock gaat van start op vrijdag 26 augustus met naar goede gewoonte De Afrekeningsfuif van Studio Brussel. Daags nadien zijn er optredens van Golden Earring, Therapy?, Urbanus & De Fanfaar, Shandon, STAVAST en watchoutforthegiants. Nadien gaat Kortenaken de nacht in met achter de decks Discobar Galaxie, PartyShakerz, DJ Mobius One & DJ Skratsj.

B-Family vindt volgens traditie plaats op de slotdag van het festival. Dit jaar valt die op zondag 28 augustus en muzikale gasten zijn dan Clouseau, Natalia, Stan Van Samang, K3, Ian Thomas en De Corsari’s.

Boerenrock vindt plaats op 26, 27 en 28 augustus. Info en tickets: www.boerenrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen − twee =