Beck, Foals, James Blake en meer voor Rock Werchter

De affiche van Rock Werchter is deze middag opnieuw 10 namen rijker geworden. De oogst van de week telt opnieuw een aantal interessante acts. Nieuw zijn Beck, Foals, The 1975, James Blake, Lianne La Havas, Flume, Lost Frequencies, The Van Jets, Kensington en Walk Off The Earth.

James Blake, Flume en Walk Off The Earth worden aan het programma van donderdag 30 juni toegevoegd. The 1975 en The Van Jets geven op vrijdag 1 juli present in het Festivalpark. Kensington en Lost Frequencies zijn er op zaterdag 2 juli. Beck, Foals en Lianne La Havas treden op zondag 3 juli op in Werchter. De affiche van Rock Werchter 2016 -dat plaats vindt van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli- is voor zowat 75% rond. Meer namen volgen alweer snel.

De tot nog toe bevestigde namen in een handig overzichtje per festivaldag:

Donderdag 30 juni: Disclosure, Ellie Goulding, Flume, Gutterdämmerung, Guy Garvey, Jake Bugg, James Blake, Kaiser Chiefs, Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, New Order, Paul McCartney, Sigma Live, Walk Off The Earth, Years & Years

Vrijdag 1 juli: At The Drive-In, Black Box Revelation, Bring Me The Horizon, Daughter, Gary Clark Jr., Jagwar Ma, Oh Wonder, Parov Stelar, Rammstein, Richard Hawley, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, The 1975, The Offspring, The Van Jets, Trixie Whitley

Zaterdag 2 juli: BADBADNOTGOOD, Band of Horses, Beirut, Courtney Barnett, Editors, Glen Hansard, Kensington, Lost Frequencies, Paul Kalkbrenner, PJ Harvey, Red Hot Chili Peppers, Savages, Tame Impala, Two Door Cinema Club

Zondag 3 juli: Bear’s Den, Beck, Florence + the Machine, Foals, Iggy Pop, Jamie xx, Låpsley, Lianne La Havas, Macklemore & Ryan Lewis, MØ, Skunk Anansie, SX, The Last Shadow Puppets, Unknown Mortal Orchestra

Dagtickets voor zaterdag 2 juli zijn inmiddels uitverkocht. Combitickets evenals dagtickets voor donderdag, vrijdag of zondag zijn wel nog beschikbaar.

Rock Werchter vindt van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli 2016 plaats in het Festivalpark in Werchter. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × twee =