The Boss headliner TW Classic

TW Classic, dat op zaterdag 9 juli plaats vindt in het Festivalpark in Werchter, presenteert vandaag zijn volledige line-up. Het dagfestival -in 2016 aan zijn 15de editie toe- pakt weer sterk uit. Met headliner Bruce Springsteen and the E Street Band maar ook met Lana Del Rey, Lionel Richie, Simply Red, The Van Jets en CC Smugglers.

Drie jaar na zijn indrukwekkende passage in 2013 bezorgen Bruce Springsteen and the E Street Band Werchter opnieuw een memorabele avond. ‘The River Tour 2016’ is een feestelijke rondreis naar aanleiding van de 35ste verjaardag van zijn legendarische album ‘The River’. Het was zijn eerste #1 in de Verenigde Staten en het bezorgde hem een eerste grote hit met ‘Hungry Heart’. Een concert van The Boss biedt garantie voor een paar uur rock’n roll van de beste kwaliteit. Het wordt een lange, perfect uitgebalanceerde set die pakkend, bevlogen en euforisch zal zijn. En die put uit een repertoire dat ongemeen gemeengoed is geworden.

Daarnaast verwelkomt TW Classic ook de mysterieuze American beauty Lana Del Rey met haar filmische en romantische droompop. Eveneens van de partij: Lionel Richie, die met nummers als ‘Hello’, ‘All Night Long’ en ‘Dancing On The Ceiling’ een flink aantal hits op zijn conto heeft staan. Ook Simply Red is er opnieuw bij. The Van Jets en CC Smugglers vervolledigen de line-up.

Tickets voor TW Classic 2016 zijn vanaf woensdag 24 februari vanaf 10u te koop. Alle info: www.twclassic.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven − 1 =