Meer dan 40 namen erbij voor Pinkpop

Na de bekendmaking van de headliners Red Hot Chili Peppers, Rammstein en Paul McCartney voegt Pinkpop vandaag meer dan 40 nieuwe namen toe aan het programma. Zo verschijnen o.a. Puscifer, Lianne La Havas, Balthazar, Ghost, Bear’s Den en Vintage Trouble op de planken.

De line-up ziet er momenteel als volgt uit:

Vrijdag 10 juni: Red Hot Chili Peppers, James Bay, Bastille, The Common Linnets, Major Lazer, Years & Years, Gary Clark Jr., De Staat, Bear’s Den, Storsky, Skip&Die & friends, One Ok Rock, The Struts

Zaterdag 11 juni: Rammstein, Doe Maar, Lianne La Havas, James Morrison, Welk Off The Earth, Puscifer, Ghost, Skillet, Halestorm, Robin Schulz, Nothing But Thieves, Matt Simons, Lucas Hamming, Noisia, Parquet Courts, The Sore Losers

Zondag 12 juni: Paul McCartney, Lionel Richie, Kygo, John Newman, Douwe Bob, Skunk Anansie, Bring Me The Horizon, All Time Low, Tom Odell, Balthazar, Vintage Trouble, Jamie Lawson, St. Paul & The Broken Bones, DJ’s Waxfriend & Prime / Sevn Alias, Broederliefde, Graveyard, The London Souls, Slaves

De ontbrekende namen worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

De 47ste editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016 op het vertrouwde festivalterrein van Megaland in Landgraaf. De kaartverkoop van Pinkpop start op zaterdag 20 februari 2016. Alle info: www.pinkpop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien − veertien =