La Truite Magique bevestigt eerste acts

Na een uiterst geslaagde en uitverkochte tweede editie in 2015 wordt La Truite Magique dit jaar opnieuw georganiseerd volgens het succesvolle concept van intimiteit en exclusiviteit. Op vrijdag 12 augustus, zaterdag 13 augustus en zondag 14 augustus vindt dit bijzondere Belgische festival –letterlijk- middenin de bossen plaats bij Tavigny, Houffalize met o.a. Dez Monz, Indian Askin en Protection Patrol Pinkerton.

La Truite Magique presenteert zijn eerste namen. Op de affiche voor de editie van 2016 zijn alvast Dez Mona, Protecion Patrol Pinkerton, When Airy’ Met Fairy, Indian Askin, Donnerwetter en Little Kim & the Apple Alley 3 terug te vinden. In de loop van de komende maanden zullen er zo’n 20 acts aangekondigd worden.

Info en tickets: www.la-truite-magique.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 − 13 =