Ook Willis Earl Beal op More Music!

Nog een mooie toevoeging aan het reeds succulente programma van More Music!: op zaterdag 9 april serveert het festivalu ook de ongepolijste bluesmutaties van de indrukwekkende Willis Earl Beal, naast o.a. Efterklang, Daan, The Colorist ft. Emiliana Torrini, Pere Ubu, Xiu Xiu, Kode9 en Darkstar.

Willis Earl Beal gebruikt zijn stem als een ultradynamisch soulinstrument dat hij afwisselend zacht laat fluisteren en luidkeels laat brullen. Zijn ongepolijste bluesmutaties verraden een zwak voor oude, krakende blues, authentieke soul en zijn held Tom Waits. Vierde plaat ‘Nocturnes’ kwam eind vorig jaar uit en liet opnieuw sporen horen van eenzaamheid, trauma en verkwanselde liefde.

More Music! vindt plaats van 6 t/m 9 april met o.a. Efterklang en Daan. Alle info: www.moremusicfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 18 =