The Prodigy en veel meer voor Paaspop

Paaspop gaat 2016 alvast spetterend en knallend van start met een keur van (inter)nationaal gevierde acts die vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 maart 2016 festivalterrein De Molenheide in Schijndel aandoen. Om te beginnen komt er behalve de al eerder aangekondigde dance-grootheid Underworld nóg een Britse dance-rocksensatie annex gedroomde headliner naar Schijndel…

The Prodigy sleurt sinds zijn oprichting begin jaren negentig moeiteloos liefhebbers van álle soorten muziek de dansvloer op om ze daar in volledige vervoering te brengen met een ongekend audiovisueel spektakel. De energie van deze excentrieke band zweept het uitzinnige publiek steevast nog verder op, opgejut door wereldhits als ‘Out Of Space’, ‘Firestarter’, ‘Voodoo People’, ‘Smack My Bitch Up’, ‘Invaders Must Die’, ‘Omen’ en het recente ‘Nasty’. The Prodigy heeft inmiddels wereldwijd ruim 25 miljoen cd’s verkocht en wordt (naast Underworld) beschouwd als één van de dance crossoverpioniers.

Verder bevestigt Paaspop nog een resem andere, nieuwe namen: Baby Blue, Balthazar, Baroness, Bassjackers, The Bohicas, Buster Shuffle, Che Sudaka, Circle J, De Staat, Dr. Lektroluv, Encore on tour, Erick E, Feest DJ Ruud XXL, HATY HATY, Joe The Ripper, Krema Kawa, La Fuente, Memphis Maniacs, Once (Pearl Jam tribute), One Liner, Pendulum, The Prodigy, Sensi Simon and his Brother, Slamboree, Spiritual Beggars, Woodie Smalls.

Paaspop vindt plaats op 25, 26 en 27 maart in Schijndel (NL). Alle info: www.paaspop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + dertien =