Les Ardentes bevestigt ook Alice On The Roof

In afwachting van de eerste grote lading namen voor Les Ardentes, presenteert de organisatie achter het festival na Indochine nu ook de komst van Alice On The Roof.

Na haar succesvolle doortocht vorig jaar in het Luikse parc Astrid en een uitverkochte tour, keert Alice On The Roof terug naar Les Ardentes. De Bergense sirene laat van zich horen op zaterdag 9 juli. Die dag tekenen ook Kurt Vile and the Violators present, althans volgens zijn boekingsagentschap. Een officiële bevestiging door de organisatie laat wellicht nog op zich wachten tot 23 januari, wanneer in Luik het dancefestival Les Transardentes weer uit zijn voegen barst.

Les Ardentes vindt plaats in het Luikse Parc Astric van 6 t/m 10 juli. Alle info: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een + 12 =