Poliça maakt samen United Crushers

Met “Lime Habit” heeft Poliça de eerste single uitgebracht van United Crushers. Dat nieuwe album is het resultaat van een collectieve pauze waarin de bandleden samen konden schrijven.

“Lime Habit” werd voor het eerst voorgesteld bij BBC-presentatriceLauren Laverne’s 6 in haar Music show waarbij zangeres van Poliça Channy Leaneagh de songtekst als erg persoonlijk kenmerkt. Thema’s die aan bod komen op United Crushers, zo vertelde ze, zijn sociaal onrecht, onzekerheid, isolatie en het vinden van ware liefde.

De plaat kan al op voorhand gedownload worden op iTunes en ligt op vier maart in de winkel. De band treedt op in Berlijn op 11 februari en in Londen op 15 februari voor hij op tour door de Verenigde Staten vertrekt..

United Crushers

 1. Summer Please
 2. Lime Habit
 3. Someway
 4. Wedding
 5. Melting Block
 6. Top Coat
 7. Lately
 8. Fish
 9. Berlin
 10. Baby Sucks
 11. Kind
 12. Lose You
  1. Lime Habit:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 3 =