Tal van nieuwe namen voor Eurosonic

Eurosonic Noorderslag breidt de line-up uit met nieuwe namen, waaronder Briqueville, HONNE, Josfin Öhrn + The Liberation, Liss en The young Folk. Vanaf aanstaande zaterdag 31 oktober 13.00 uur kunnen festivalkaarten voor Eurosonic Noorderslag worden gekocht..

De affiche van Eurosonic telt 26 nieuwe acts. Van eigen bodem geven Briqueville, Mugwump en Oaktree present. Ook het Verenigde Koninkrijk is weer stevig vertegenwoordigd met A O S O O N, HÆLOS, HONNE, INHEAVEN, POSTAAL (FR/UK), Samm Henshaw, Vant en Whilk & Misky. Noorwegen stuurt Astrid S en dePresno zuidwaarts. Tekenen eveneens aanwezig: Brodka (PL), Chloe Martini (PL), Ciaran Lavery (IE), Fai Baba (CH), Forever Pavot (FR), Jain (FR), Josefin Öhrn + The Liberation (SE), Kenton Slash Demon (DK), Kontinuum (IS), Liss (DK), My Baby (NL), Sarah P (GR) en The Young Folk (IE).

Birth Of Joy, Keljet, Klyne, Rondé en The Brahms vullen de affiche van Noorderslag verder aan.

Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 13 t/m 16 januari 2016 in hartje Groningen. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien + 10 =