Dunk!festival komt met eerste namen

De organisatoren van Dunk!festival kijken tevreden terug op de voorbije editie en werpen meteen een blik op die wat ons te wachten staat met een handvol namen, waaronder Her Name Is Calla en Nordic Giants.

Bij Dunk!festival hebben ze niet stilgezeten de voorbije maanden. “De affiche krijgt stilaan meer en meer vorm en op dit moment zijn we zelfs de praktische kant van de komende editie reeds aan het aanpakken. Er wordt gewerkt aan het podium- en lichtontwerp, de vormgeving van het festival zelf wordt aangepakt en niet onbelangrijk: bands bevestigen hun komst”, klink het bij de organisatie. Met de Britse bands Her Name Is Calla en Nordic Giants, het Franse Fall Of Messiah, Baikonur uit Chili en van eigen bodem ook nog CHVE staan de eerste acts reeds te blinken op de affiche. Meer namen volgen snel en ook de tickets gaan binnenkort in voorverkoop.

Dunk!festival vindt plaats op 5, 6 en 7 mei in Zottegem. Alle info: www.dunkfestival.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 3 =