Multicultureel event Closer/Dichterbij met Admiral Freebee, The Van Jets en meer

Closer/dichterbij is een welriekende potpourri van beeldende kunst, muziek, theater, literatuur en gastronomie. De intuïtief verzamelde schare kunstenaars gaat gedurende 11 dagen lang aan de slag op de veelhoekig en -kantige locatie van de voormalige krachtcentrale het Zuiderpershuis.

Closer/dichterbij omvat een expositie van kunstschilder en curator Stijn Dierckx, beeldhouwersduo Cristian Bors & Marius Ritiu en de fotografe Liesbet Waegemans. Zij geven vorm en inhoud aan de expositie ‘We feel much feelings’.

Gregory Frateur, frontman van de Antwerpse formatie Dez Mona, stelt het podiumprogramma samen met de focus op een divers programma van jonge wolven tot gevestigde waarden uit de verschillenden werelden van muziek en het geschreven en gesproken woord. Nieuw is dat dit jaar ook acteurs en choreografen worden aangesproken om een performance te geven. Onder meer The Van Jets, Admiral Freebee, Douglas Firs en Spinvis geven present.

Net als tijdens de eerste editie van Closer/dichterbij creëert chef-kok Herwig ‘Harry’ Belmans een culinair programma in zijn pop-up restaurant H.A.R.R.Y. waar u kan proeven waarom deze keukengod steevast door de groten der muziektempels op tournee wordt gevraagd.

Closer/Dichterbij vindt plaats op 1 t/m 11 oktober. Alle info: www.closerdichterbij.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − 11 =