Crammerock laat nog namen bijdrukken op affiche

De lange, hete festivalzomer van 2015 heeft de Vlaamse festivalganger al verwend. Maar het kan nog altijd mooier, want Crammerock laat nog 3 namen bijdrukken op de al goedgevulde affiche: Goose, Skyve en Janez Detd.

Voor het eerst in 25 jaar Crammerock strijken de elektrorockers van Goose neer in Stekene. Maar ons geduld wordt beloond want op Crammerock-zaterdag zijn de Kortrijkzanen top of the bill en mogen ze de grote festivaltent omtoveren in één grote rave. Bring it on.

Niet voor het eerst op Crammerock: Janez Detd. Pretpunkpoprock uit de grootstad Grembergen. In 2003, 2005 en 2008 lieten ze de Crammerocktent al ontploffen zoals geen andere band dat ooit eerder deed. Hun kolerieke punkcovers van Take on Me (A-Ha), Your Love (The Outfield) en Mala Vida (Mano Negra) zetten in die jaren de tent figuurlijk in de fik en met hun eigen hitsingles Rock On, Anti-Anthem, Lisa en Beaver Feaver hadden ze er ook geen moeite mee om een kolkende moshpit voor het podium te creëren.

In 2010 leek het alsof de sympathieke gozers er een punt achter hadden gezet. Maar vijf jaar later zijn ze uit het niets terug, back with a vengeance. Eerst leek het erop dat ze na hun optreden op de Lokerse Feesten definitief mee zouden stoppen, maar nee hoor: het orgelpunt komt er op 5 september, op Crammerock!

Om het feestje zaterdagnacht helemaal compleet te maken, laten de organisatoren de draaitafels aanrukken voor dj Skyve. De jonge mashupkoning brengt de vetste schijven mee uit de platenkast van zijn werkgever Studio Brussel.

Crammerock vindt plaats op 4 en 5 september in Stekene. Info en tickets: www.crammerock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 5 =