NOK-OUT Festival heeft affiche klaar

vzw NOK-OUT presenteert in samenwerking met JH De Nok & Jeugd- en Cultuurdienst van Vosselaar op zaterdag 29 augustus 2015 voor de 8ste keer het gratis NOK-OUT festival. Ook dit jaar wordt de festivaldag weer een bruisend festijn van animatie en muziek.

Kinderen, jeugd en volwassenen kunnen er zich uitleven aan het festivalterrein rond en in de gemeentehal. Het festival verwelkomt muzikale acts Discobar Galaxie, La Cuenta, Gino’s Eyeball, The Shades, Kevlar, DB Mitswa en DJ Joris. Voor de kinderen zijn er de Knetter Kids Band en een heuse kinderdisco. Daarnaast komt een grimeur de snoeten opfleuren, is er een speeltruck, zijn er springkastelen en is er tal van extra animatie.

Alle info: www.nok-out.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + negen =