Pukkelpop trakteert op nieuwigheden

Naar aanleiding van zijn feesteditie trakteert Pukkelpop de festivalgangers graag op enkele nieuwigheden. Ontdek dit jaar Baraque Futur, een extra podium en Food Wood.

Baraque Futur, het appelblauwmaarvooralzeergroene minifestival binnen het festival. Een plek voor ontdekkingen, experimenten en aha-erlebnissen. Wandel de Pukkelpopwereld binnen en neem de eerste afslag rechts richting de toekomst… Elke festivaldag tussen 11u00 en 23u00.

Baraque Futur herbergt ook een extra podium met meer dan 20 acts. Niet zomaar een podium overigens… Het streefdoel is om drie dagen lang uitsluitend op groene stroom te draaien die ter plekke wordt opgewekt. Dat gaat proper klinken! Groot applaus voor de artiesten die zich op allerlei manieren inzetten om in het groene plaatje te passen.

Food Wood, een ultra gezellige culinaire zone tussen de bomen. Want food trucks zijn in, veggie is hip, en healthyfood is niet langer enkel op worteltjes kauwen. De tijd van louter frieten en frikandellen is achter de rug, maar… Kiezen wat je wil eten wordt bijna even moeilijk als kiezen welke band je wil zien!

Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × twee =