Dour Festival feest met 2manydjs en Jungle

Dour Festival viert met veel trompetgeschal en feestgedruis het feit dat Bergen Europese Culturele Hoofdstad is in 2015. Dat doen ze met een extra festivaldag op woensdag 15 juli en optredens van o.a. 2manydjs (dj set) en Jungle.

Dour Festival en Mons2015 stellen je een groot feest voor in het teken van Cultuur, Jeugd en Europa. Dat feest vindt plaats op woensdag 15 juli, de extra festivaldag met zopas aangekondigde optredens van 2manydjs (dj set), SBTRKT, Jungle en La Smala. Deze extra avond is gratis voor zij die een ticket voor het festival hebben gekocht. Aparte tickets voor woensdagavond zijn te koop voor slechts 25 euro.

Raw District en DC Salas.

De laatste 30 namen voor het festival worden in mei aangekondigd.

Dour Festival vindt plaats van 15 t/m 19 juli en bevestigde eerder reeds de komst van o.a. Tony Allen ft. Damon Albarn & Oxmo Puccino, Santigold, Starflam, The Drums, Rival Sons, Fear Factory, Deerhoof, Snoop Dogg, Squarepusher, Anti-Flag, Eagulls, Nina Kraviz, Nils Frahm, Agnostic Front, Omar Souleyman, The Strypes, Lauryn Hill, Circa Waves, The Wombats, CocoRosie, Palma Violets en Goose. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − zes =