Editors komen opnieuw naar België

Editors, de Britse indierockband rond frontman Tom Smith, komt zaterdag 31 oktober opnieuw naar België. De groep kondigt vandaag een nieuwe Europese tournee aan, de exacte locatie voor de Belgische show wordt echter pas op maandag 4 mei bekend gemaakt.

De nieuwe Europese tournee van Editors brengt de band langs onder meer het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Nederland, Spanje, Italië en Kroatië. “More details for the Belgium show will be available on the 4th of May”, zo besluit de band in het aankondigende bericht. De nieuwe tour staat vermoedelijk in het teken van een nieuw album, dat binnenkort op de markt komt. Ook hiervoor is echter nog geen exacte datum bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien + 20 =