Pukkelpop vult affiche verder aan

De affiche voor de 30ste editie van Pukkelpop krijgt steeds meer vorm. Zo is op donderdag 20 augustus Paolo Nutini te zien in Kiewit, passeert een dag later het fenomeen Christine And the Queens en op zaterdag 22 augustus keren Evil Superstars (20 jaar na hun eerste Pukkelpop-optreden!) terug voor een exclusieve reünieshow. Wat Mauro & co gaan brengen blijft tot dan een groot geheim, maar dat het legendarisch wordt, is nu al vrijwel zeker.

En verder zie je op donderdag 20 augustus ook Kygo, Baauer, Lianne La Havas, Madeon, Bleachers en John Coffey aan het werk. Op vrijdag 22 augustus vervoegen The Gaslight Anthem, Chvrches, Amenra, Flosstradamus, Coheed And Cambria, Låpsley, Dorian Concept Liveband feat. Cid Rim & The Clonious, Ho99o9, Shura en Thy Art Is Murder de affiche. En, naast de Evil Superstars-reünie, is het op zaterdag ook uitkijken naar Wilkinson live, Dusky, Metrik feat. Dynamite MC, Portico, Shamir en Single Mothers.

Helaas liet Run The Jewels weten dat het zijn volledige Europese festivalzomer moet annuleren en is het hiphopcollectief dus ook niet te zien op Pukkelpop.

Eerder meldde Pukkelpop al dat o.a. Bastille, Linkin Park, Netsky, Rudimental, Major Lazer, Ellie Goulding, Limp Bizkit, Mark Ronson, The Offspring, Underworld, Interpol, George Ezra, Boys Noize, The Parov Stelar Band, James Blake, Tame Impala en The War On Drugs naar Pukkelpop 2015 komen.

De ticketverkoop start op 22 april. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht + zeventien =