Paul Weller en Gaz Coombes naar Les Ardentes

Paul Weller, bekend van o.a. The Jam, en Gaz Coombes, voormalig frontman van Supergrass, komen op zaterdag 11 juli naar Les Ardentes, zo bevestigt de festivalorganisatie vandaag.

Les Ardentes vindt plaats van 9 t/m 12 juli langs de oevers van de Maas in Luik. Het festival bevestigde eerder al de komst van o.a. Nicki Minaj, Kendrick Lamar, dEUS, A$AP Rocky, Oscar & The Wolf, La Roux, Benjamin Clementine, Coeur De Pirate, James Vincent McMorrow, De La Soul & Big Band, Nick Mulvey, Temples, Tom McRae, Iggy Pop, Charlie Winston, The Hives, The Charlatans, Forest Swords, Metronomy, Balthazar, Black Rebel Motorcycle Club en talrijke anderen. Info en tickets: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien + zestien =