Reünie Evil Superstars op Pukkelpop?

Evil Superstars, de groep rond frontman Mauro Pawlowski, speelt deze zomer op Pukkelpop. De frontman werd ook gevraagd als curator op het festival, dat dit jaar zijn 30ste verjaardag viert. Dat beweert tenminste een krant van de Mediahuis groep. Organisator Chokri Mahassine wil het nieuws nog niet bevestigen, maar verklapt wel dat er morgen een nieuwe lichting namen bekend gemaakt wordt.

Evil Superstars zouden op zaterdag 22 augustus te zien zijn in Kiewit en op eigen verzoek niet op het hoofdpodium spelen, noch afsluiten. De band splitte in 1998 en gaf sindsdien enkele reünieconcerten. Op Pukkelpop zou de groep een mix brengen van oud materiaal en experiment. Als curator zou Mauro ook op één van de drie festivaldagen een aantal bands op de affiche zetten. Ook Stijn Meuris werd naar verluid gevraagd een festivaldag te cureren. Morgen bevestiging van deze speculaties?

Pukkelpop vindt plaats van 20 t/m 22 augustus. De ticketverkoop start op 22 april. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × vier =