Wyclef Jean, Israel Vibration en meer voor Couleur Café

Couleur Café zet naar goede gewoonte in op een brede waaier van black roots muziek: hiphop, soul, world, funk, disco, dance en pop. Met elk jaar een gezonde nadruk op reggae, ragga en dub. Er zijn weinig festivals in ons land waar de lokale Rastafari’s zo hun gading vinden als op Couleur Café. Vandaag breidt het festival zijn muzikale aanbod uit met optredens van Groundation, Israel Vibration, Wyclef Jean en Jupiter & The Okwess International.

Stonden al op de reggaekaart van Couleur Café 2015: Gentleman & The Evolution, SOJA, Tarrus Riley, Dub Inc, Collie Buddz, Naâman, Jah9 en Milky Chance. Vandaag voegt de organisatie daar met veel trots het geweldig populaire Amerikaanse reggae- en jazzensemble Groundation en de rootsreggae-iconen van Israel Vibration aan toe.

Van Jamaïca naar Haïti is maar een kleine stap; ook rapicoon en voormalig Fugee Wyclef Jean zal er bij zijn deze zomer. Net als Damon Albarn-lievelingen Jupiter & The Okwess International, de meest funky afrorock band van Congo. De affiche is nog niet rond. Volgende week meer nieuwe namen.

Couleur Café vindt plaats van 3 t/m 5 juli in Tour & Taxis te Brussel. Alle info: www.couleurcafe.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien + zestien =