Genk On Stage strikt Admiral Freebee, Racoon en meer

Admiral Freebee strijkt neer op Genk On Stage. En dat is niet de enige naam die deze week aan de affiche wordt toegevoegd. Ook Team William, Douglas Firs en de Nederlandse rockband Racoon staan dit jaar op de Genkse planken.

Admiral Freebee treedt aan op vrijdag 26 juni op de Mainstage, net voor Arsenal. Ook op de Main Stage, maar deze keer op zaterdag 27 juni, is het de beurt aan de Nederlandse rockband Racoon.

Nog op zaterdag spelen Team William en Douglas Firs op de podia van Factor J.

Genk On Stage vindt dit jaar plaats op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni. De optredens worden verspreid over vijf podia op wandelafstand van elkaar in het centrum van de stad. Onder meer Arsenal, Novastar, Magnus, The Hickey Underworld en Jett Rebel werden reeds bevestigd. Alle info: www.genkonstage.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − tien =