Helmet en Slowdive exclusief op Rock Herk

De start van het festivalseizoen komt eraan. Hoog tijd dus voor het oudste alternatieve muziekfestival van het land om de eerste lading namen aan te kondigen. Met Helmet, Slowdive, Meuris, Baths en Hydrogen Sea slaat Rock Herk alvast enkele interessante namen aan de haak.

De organisatie achter Rock Herk kan op het hoofdpodium meteen uitpakken met twee exclusieve shows. De Amerikaanse alternatieve rockband Helmet zal op Rock Herk hun enige Europese zomershow spelen. Ook de legendarische shoegazeband Slowdive, die vorig jaar nog zorgde voor het beste optreden tijdens Pukkelpop, komt exclusief voor Rock Herk terug naar België. Het programma voor de Mainstage wordt verder ingevuld met Meuris, Baths, BRNS, Afterpartees, Hydrogen Sea en Zinger.

Voor wie het allemaal wat zwaarder mag zijn, is er de Club waarvoor H20, No Turning Back, Expire en Briqueville alvast present tekenen. Nachtraven kunnen zich op hun beurt weer uitleven op de beats van Gui Borrato en Nathan Fake. Meer namen volgen later.

Rock Herk vindt plaats op 17 en 18 juli aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Info en tickets: www.rockherk.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + negen =