Absolutely Free Festival komt met Iceage en Double Veterans

Nog meer festivalnieuws uit Genk, want daar pakt het Absolutely Free Festival uit met zijn eerste namen. De Deense punkband Iceage tekent present naast te ontdekken parels Double Veterans en Run Run Run.

Iceage is een Deense punkband. De band heeft intussen drie albums achter de kiezen, waarvan het jongste dateert van oktober 2014. Alle drie de albums werden in het verleden genomineerd voor Impala’s European Independent Album Of The Year Award. Double Veterans is het andere en veel hardere project van Lee Swinnen naast Tubelight. Het alternatieve electropopduo Run Run Run zakt ook af naar Genk.

AFF vindt plaats op 7 en 8 augustus op de site van C-Mine in Genk. Het festival blijft ook dit jaar gratis mits inlevering van drie gebruikte batterijen waarmee Natuurpunt gesteund wordt. Alle info: www.absolutelyfree.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × vijf =