Madensuyu annuleert Instant Karma

Wegens een blessure van Pieter-Jan Vervondel, drummer bij Madensuyu, dient het concert van het duo noodgedwongen te worden geannuleerd. The Hickey Underworld valt in.

Het Antwerpse viertal The Hickey Underworld brengt over een maand zijn derde plaat uit en dit wordt dus en soort avant-première van de nieuwe songs. De band brengt hun nieuwe gitarist Tim Vanhamel (Evil Superstars, Millionaire, Broken Glass Heroes, …) die Jonas Govaerts vervangt.

De eerste lading weekendtickets inclusief meet & greet en akoestische sessie van The Van Jets gingen inmiddels vlotjes over de toonbank. Deze akoestische show is bijgevolg ook helemaal uitverkocht. Er zijn wel nog voldoende gewone weekendtickets te koop.

Instant Karma vindt plaats op 3 en 4 april in Oostende met Bo Ningen, Team William, Moodoïd, The Germans en meer. Info en tickets: www.instantkarma.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 4 =