47 Nieuwe namen bij Dour Festival

Dour Festival bevestigde gisteren de komst van Ms. Lauryn Hill en beloofde later op de dag met nog meer namen op de proppen te komen. Uiteindelijk heeft het festival liefst 47 bijkomende acts toegevoegd aan de line-up.

De volledige lijst nieuwe bevestigingen vind je hieronder:

Youssoupha, Big Freedia, J Rocc, Your Old Droog, Pendulum dj set, Dj Fresh, Noisia, Calyx & Teebee feat. LX One, Joe Ford en The Prototypes feat. MC Felon, Dope D.O.D., Carnage, Vandal, Little Big, The Wombats, Mø, Carl Barât and The Jackals, Sunn O))), Drenge, Circa Waves, Unknown Mortal Orchestra, Palma Violets, CocoRosie, Timber Timbre, Isaac Delusion, Moon Duo, Nicolas Michaux, Raketkanon, Rangleklods, Marcel Dettmann, Rødhåd, Recondite, Joris Delacroix dj set, Alesia, Joachim Pastor et Claude (aka Fulgeance) live, George FitzGerald, Evian Christ, FKJ, Kiasmos, Dream Koala, Superpoze live, Seven Davis Jr, The Geek x Vrv, Batida, Alo Wala en Fatima & The Eglo.

Dour Festival vindt plaats van 15 t/m 19 juli en bevestigde eerder reeds de komst van o.a. Tony Allen ft. Damon Albarn & Oxmo Puccino, Fear Factory, Deerhoof, Snoop Dogg, Squarepusher, Anti-Flag, Eagulls, Nina Kraviz, Nils Frahm, Agnostic Front, Omar Souleyman, The Strypes en Goose. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − negentien =