Novastar en Jett Rebel op Genk On Stage

Na Arsenal voegt Genk On Stage drie nieuwe namen toe aan haar affiche. Novastar, Scala en Jett Rebel zullen zondag op de Main Stage het beste van zichzelf geven.

Dit jaar doet Joost Zwegers het licht uit boven Genk On Stage met zijn band Novastar. Voor zijn vierde album ‘Inside Out’ strikte Zweegers een serieuze grootheid: John Leckie, de producer van onder andere Radiohead en Muse. Met zijn nieuwste songs en oorwurmen als ‘Because’ en ‘Never Back Down’ staat het nu al als een paal boven water dat editie 2015 in schoonheid zal eindigen.

Voor Novastar is het de beurt aan Scala. Dit meisjeskoor onder leiding van de broers Kolacny doet deze zomer voor het eerst de Vlaamse festivalpodia aan. Festivalgangers kunnen zich verwachten aan een ‘best of’-show met eigen materiaal en hun eigenzinnige versies van de hits van onder meer Radiohead, U2, Depeche Mode en Rammstein.

In de vooravond treedt Jett Rebel aan. De Nederlandse Jelte Steven Tuinstra was anderhalf jaar geleden nog een nobele onbekende, nu is hij dankzij hits als ‘Tonight’ en ‘Pineapple Morning’ een van de grootste talenten in de Nederlandse popscene. Met compromisloze popmuziek, geïnspireerd door helden als Prince en The Beach Boys, zal dit podiumbeest de Main Stage doen daveren. Volgende week worden er nieuwe namen bekend gemaakt.

Genk On Stage vindt dit jaar plaats op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni. De optredens worden verspreid over vijf podia op wandelafstand van elkaar in het centrum van de stad. Alle info: www.genkonstage.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht + 16 =