Affiche Rock Werchter stilaan in definitieve plooi

De affiche van Rock Werchter krijgt steeds meer definitieve vorm. Vandaag worden er nog 5 nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. St. Paul and The Broken Bones en Jack Garratt komen op donderdag 25 juni naar Werchter. Op vrijdag 26 juni danst Rock Werchter met Magnus. Ryan Adams en De Jeugd van Tegenwoordig worden aan de line-up van zaterdag 27 juni toegevoegd. Op de affiche van Rock Werchter 2015 prijken nu 75 namen. Nog heel even tot alle namen gekend zijn.

Ook een update van het ticketfront. Zowel de combi-tickets als de dagtickets voor zaterdag 27 juni zijn inmiddels uitverkocht. Op dit moment zijn ook de laatste dagtickets voor zondag 28 juni in verkoop. Dagtickets voor donderdag 25 juni zijn al lange tijd uitverkocht. Wel nog beschikbaar: dagtickets voor vrijdag 26 juni.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 3 =