Zes nieuwe namen voor Les Ardentes

Gisterenavond hebben de organisatoren van Les Ardentes Paul Kalkbrenner bevestigd voor de komende editie van het Luikse festival. Met Benjamin Clementine, The Dø, Coeur De Pirate, The Avener en James Vincent McMorrow krijgt de affiche vandaag verdere invulling.

Les Ardentes vindt plaats van 9 t/m 12 juli langs de oevers van de Maas in Luik. Het festival bevestigde eerder al de komst van o.a. Nicki Minaj, Kendrick Lamar, dEUS, A$AP Rocky, Oscar & The Wolf, La Roux, De La Soul & Big Band, Nick Mulvey, Temples, Tom McRae, Iggy Pop, Charlie Winston, The Hives, The Charlatans, Forest Swords, Metronomy, Balthazar, Black Rebel Motorcycle Club en talrijke anderen. Info en tickets: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 1 =