Affiche Little Waves festival compleet

Little Waves is toe aan haar derde editie. Opnieuw vormen americana, singer-songwriters en indie pop de hoofdmoot van dit gezellige indoorfestival op 11 april in C-mine. Winter Trees, Thenightliners, Ellen Steegen en Marijke Pollaris winnen de Little Waves singer-songwritercontest en krijgen een fijne speelkans op het festival, waarmee de affiche nu ook compleet is.

Little Waves biedt ook dit jaar weer een staalkaart van wat er leeft in het singer-songwritermilieu. Met Wovenhand, Bony King, Tout Va Bien, Ewert & The Two Dragons, Luke Sital-Singh, Illuminine, Kim Janssen, St. Grandson en Winterslag staat er dan ook spek naar ieders bek op de affiche.

Info en tickets: www.littlewaves.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 − twee =