Moods presenteert Hindi Zahra, Ben L’Oncle Soul en meer

Na een eerste kennismaking staat MOODS! dit jaar opnieuw vol goesting klaar om sfeer te strooien in de Brugse binnenstad. Verspreid over 8 concertavonden laat het verse stadsfestival u kennis maken met een brede selectie aan relevante geluiden. Onder meer Hindi Zahra, Ben L’Oncle Soul en Flip Kowlier geven er present.

Tussen 24 juli en 6 augustus doet de wereldvermaarde historische Brugse Burg dienst als excellent decor voor vaderlandse held Flip Kowlier (24.07), de streettango van Orquesta Típica Fernández Fierro (25.07), de brug die Hindi Zahra (31.07) slaat tussen westerse invloeden en haar Marokkaanse roots, en de zwoele, coole soul van Ben l’Oncle Soul (01.08).

Voor MOODS! Intiem graven de organisatoren parels op uit de grotere muzikale tradities en brengen die in het unieke kader van het Brugse Belfort (binnenplein). Met achtereenvolgens de indrukwekkende speelstijl van contrabassist Avishai Cohen (29.07), het stormachtige en explosieve voetenwerk van flamencodanser Alfonso Losa (30.07). Het programma wordt later verder aangevuld.

Alle info: www.moodsbrugge.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 − 5 =