Moods presenteert Hindi Zahra, Ben L’Oncle Soul en meer

Bekijk Berichten

Na een eerste kennismaking staat MOODS! dit jaar opnieuw vol goesting klaar om sfeer te strooien in de Brugse binnenstad. Verspreid over 8 concertavonden laat het verse stadsfestival u kennis maken met een brede selectie aan relevante geluiden. Onder meer Hindi Zahra, Ben L’Oncle Soul en Flip Kowlier geven er present.

Tussen 24 juli en 6 augustus doet de wereldvermaarde historische Brugse Burg dienst als excellent decor voor vaderlandse held Flip Kowlier (24.07), de streettango van Orquesta Típica Fernández Fierro (25.07), de brug die Hindi Zahra (31.07) slaat tussen westerse invloeden en haar Marokkaanse roots, en de zwoele, coole soul van Ben l’Oncle Soul (01.08).

Voor MOODS! Intiem graven de organisatoren parels op uit de grotere muzikale tradities en brengen die in het unieke kader van het Brugse Belfort (binnenplein). Met achtereenvolgens de indrukwekkende speelstijl van contrabassist Avishai Cohen (29.07), het stormachtige en explosieve voetenwerk van flamencodanser Alfonso Losa (30.07). Het programma wordt later verder aangevuld.

Alle info: www.moodsbrugge.be.

http://www.moodsbrugge.be

recent

Mdou Moctar :: Funeral For Justice

Mdou Moctar is boos. Er is niet alleen de titel...

Furiosa: A Mad Max Saga

In 1979 draaide George Miller – een spoedarts die...

Hit Man

De films van de Amerikaanse independent-regisseur Richard Linklater worden...

BLUES PEER 2024 :: Muddy Water

18 mei 2024Blues Peer

De Peerse zandgrond had de laatste tijd al heel...

Rock am Ring, 7-9 juni

Op Rock Am Ring begin juni kunnen festivalgangers die...

verwant

Hindi Zahra

AB, Brussel, 3 november 2010 De populariteit van Hindi Zahra...

Hindi Zahra :: Handmade

Vraag het dit weekend maar aan uw vrienden: terrasjesweer...

Hindi Zahra :: Handmade

Blue Note, 2010 Geboren in Marokko, opgegroeid bij haar vader...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in