Rock Werchter werkt verder aan line-up

Ook Rock Werchter breidt vandaag zijn affiche verder uit. Deze middag bevestigde de festivalorganisatie de komst van o.a. John Newman, Lonely The Brave, Red Fang en Maxi Jazz & The T-Type Boys.

Het vrijdagprogramma wordt aangevuld met John Newman en Lonely The Brave. FIDLAR en Tout Va Bien komen op zaterdag naar Werchter. Red Fang, JD McPherson en Maxi Jazz & The E-Type Boys geven op zondag present.

Wie zich van een ticket voor Rock Werchter 2015 wil verzekeren, zet er best vaart achter. De laatste combitickets zijn in verkoop. Ook de voorraad dagtickets voor zaterdag 27 juni en dagtickets voor zondag 28 juni is zo goed als op. Dagtickets voor donderdag 25 juni zijn al even uitverkocht.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 3 =