Arsenal headliner op gratis Genk On Stage

De Belgische band Arsenal prijkt als eerste op de affiche van Genk On Stage 2015. Op de eerste dag van het festival staat de band geboekt als headliner. Ook dit jaar blijft Genk on stage een gratis stadsfestival met een boeiende line-up van gevestigde internationale namen, nationaal bekende artiesten en nog te ontdekken talent in uiteenlopende genres.

In mei speelt Arsenal in de Ancienne Belgique voor zes uitverkochte zalen, eind juni zorgt de band met een mix van dance, rock, hiphop en warme exotische ritmes voor een zomers feest op Genk On Stage. Frontmannen Hendrik Willemyns en John Roan brachten inmiddels vijf albums uit en vieren dit jaar hun vijftien jarig bestaan. Hun hits ‘Melvin’ en ‘Longee’ zullen het Stadsplein ongetwijfeld in vervoering brengen. Volgende week worden er opnieuw nieuwe namen bekend gemaakt.

Genk On Stage vindt dit jaar plaats op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni. De optredens worden verspreid over vijf podia op wandelafstand van elkaar in het centrum van de stad. Alle info: www.genkonstage.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 19 =