Fischer-Z naar Boerenrock

Met Fischer-Z (UK) heeft Boerenrock een instant classic toegevoegd aan zijn affiche. John Watts komt met zijn gezelschap op zaterdag 29 augustus naar Kortenaken. Ook Jebroer ft. Stepherd, Skinto & Jayh(NL) werd vanavond aangekondigd voor het festival.

Indrukwekkende cijfers: Twintig albums, drieduizend concerten, meer dan twee miljoen verkochte platen… John Watts heeft zin in meer en na zijn 2 vorige passages in Kortenaken weten we ook dat hij het publiek kan imponeren. Klassiekers zoals ‘The Worker’, ‘So Long’, ‘Marliese’ en ‘Berlin’ zullen zonder enige twijfel opnieuw de revue passeren. Dat Fischer-Z anno 2015 nog altijd hot is in Vlaanderen bewijst hun uitverkochte zalentournee deze maand. Het nieuwe album “This is my universe” verschijnt over enkele weken.

Boerenrock vindt plaats op 28, 29 en 30 augustus. Info en tickets: www.boerenrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − 13 =