Rock Werchter komt met BADBADNOTGOOD, Hot Chip en meer

Rock Werchter zet het weekend in met een reeks van acht nieuwe bevestigingen. Onder meer Years & Years, Hot Chip, BADBADNOTGOOD en Die Antwoord worden in de zomer in Werchter verwacht.

Years & Years, Hot Chip en Elbow komen naar het festival op donderdag 25 juni. BADBADNOTGOOD en Kwabs geven present op vrijdag 26 juni. Voor zondag 28 juni zijn ILoveMakonnen, Counting Crows en Die Antwoord bevestigd, waarmee de teller met bevestigde namen voor Rock Werchter op 41 staat. Weldra volgen er meer namen.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni met o.a. Foo Fighters, Caribou, FKA Twigs, Alabama Shakes, Christine And The Queens, Ben Howard, Death Cab For Cutie, Lenny Kravitz, Róisín Murphy, The Prodigy, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Royal Blood en Muse. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × drie =