De Mens en The Van Jets op Putrock

In Beringen hebben de organisatoren van Putrock zopas enkele nieuwe aan de affiche toegevoegd. Onder meer De Mens en The Van Jets spelen ten dans op de terreinen van B-Mine.

Onder andere De Mens en Humo’s Rock Rally-winnaar Warhola maken hun opwachting op de Mijnstage. The Van Jets zullen op dit podium de taak van absolute headliner op zich nemen. Verder komt uit Nederlands ook Jebroer langs de Beringse steenkoolmijn gepasseerd.

Ramon Tapia, Homegrown (een collectief van Limburgse technohelden Massimo Girardi, Ilario Liburni en Deltano) en Digital Noise zullen op hun beurt de platendraaiers overuren laten werken op het DJ-podium “The Underground”. Meer namen volgen binnen de komende weken.

Putrock vindt plaats op 8 en 9 mei met o.a. Steak Number Eight, The Shala-lee’s en Polaroid Fiction. Alle info: www.putrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 + 18 =