Dour Festival presenteert eerste 40 (!) namen

Van 15 t/m 19 juli is het opnieuw feesten geblazen op het Waalse Dour Festival. Daar geven de organisatoren vandaag een eerste lading van 40 (!) namen prijs. Op de affiche prijken onder meer Deerhoof, Eagulls, Kate Boy, Nina Kraviz, Nils Frahm, Omar Souleyman, The Strypes en Goose.

In alfabetische volgorde ziet de line-up er voorlopig als volgt uit:

Acid Baby Jesus, Âme, Autechre, Black Milk, Camo & Krooked, Cashmere Cat, Chinese Man, Clap! Clap!, Danny Brown, Deerhoof, Dixon, DJ Hazard, DJ Tennis, Eagulls, Electric Wizard, Flume, GoGo Penguin, Goose, High Contrast, James Holden live, Jon Hopkins, Julio Bashmore, Kate Boy, Klangkarussell live, Lee Fields & The Expressions, Lefto, Lone, Nils Frahm, Nina Kraviz, Nozinja live, Omar Souleyman, Pan-Pot, Rone live, Salut c’est cool, Simian Mobile Disco live, Sólstafir, Submotion Orchestra, The Strypes, Young Fathers, Yung Lean & Sadboys.

Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 4 =