Programma Le Guess Who? compleet

Met 52 nieuwe toevoegingen heeft het Utrechtse festival Le Guess Who? zijn programma vervolledigd. Nieuwe namen op de affiche zijn o.a. Whitney, Black Mountain, Deerhoof en Ufomammut.

Le Guess Who? is de Nederlandse hotspot voor iedereen die graag out-of-the-box denkt en een streepje experiment niet schuwt. Dit jaar viert het festival zijn 10de editie van 10 t/m 13 november met meer dan 100 optredens in het stadscentrum.

Recent werden liefst 52 namen aan de affiche toegevoegd waarmee de line-up nu compleet is. Volgende acts vervolledigen het programma: Pauline Oliveros, Black Mountain, Idris Ackamoor & The Pyramids, Les Filles de Illighadad, Deerhoof, Adrian Younge, Jlin, Wrangler, Jherek Bischoff, Neil Halstead, Girl Band, Whitney, Lonnie Holley, Ufomammut, Weyes Blood, Amber Arcades, The Mandolin Sisters, Peter Broderick, Entrance, Nap Eyes, Group A, Ectopia, Quilt, Bambara, Federico Albanese, Maarja Nuut, Elysia Crampton, Névoa, Goat, Canshaker Pi, Oliver Coates, Ljerke, Wormholes Electric, Beach Slang, Wymond Miles, Die Nerven, Arbor Labor Union, Repetitor, Brigid Mae Power, Heather Woods Broderick, Karolus Magnus, Oathbreaker, Ggu:ll, Club Guy & Roni presents: Happiness, broeder Dieleman, CHVE en Rebel Up. Daarnaast is er ook een apart programma met bands van het Gentse Colsouling Sounds label dat wordt ingevuld met The Black Heart Rebellion, Charnia, Wiegedood, Ortega en Monnik.

Eerder werden o.a. Wilco, Savages, Julia HOlter, Suuns, Tortoise, Steve Gunn, Swans, Dinosaur Jr en Ryley Walker aangekondigd.

Alle info: www.leguesswho.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien + 13 =