”Rock or Bust” van AC/DC nu al in voorverkoop

Pas begin december ligt hij in de winkel, maar Rock or Bust, de zestiende plaat van AC/DC, is nu al voor te bestellen op iTunes en andere digitale verkooppunten in voorverkoop. Het zal de eerste plaat zijn zonder mede-oprichter Malcolm Young, die aan dementie lijdt.

In mei 2012 liet Malcolm Young al weten dat er een opvolger zou komen voor Black Ice, hun vorige plaat uit 2008, maar dat dat niet voor onmiddellijk zou zijn. Ondertussen is de plaat af, maar dat is zonder Young gebeurd: op 16 april 2014 meldde AC/DC dat Young, hun gitarist, even een pauze zou nemen van de band, omdat hij te kampen had met gezondheidsproblemen. Op 26 september maakte het management van de band bekend dat Young niet meer zou terugkeren bij AC/DC. Zijn familie bevestigde dat hij aan dementie lijdt en waarschijnlijk nooit meer muziek zal maken. Hij wordt vervangen door zijn neef Stevie Young

Rock or Bust werd opgenomen in het voorjaar van dit jaar in Vancouver, Canada met producer Brendan O’Brien en gemixt door Mike Fraser. Het is de band’s eerste album met nieuw materiaal in zes jaar, na hun enorm succesvolle Black Ice, die op nummer 1 prijkte in 31 landen en wereldwijd bijna 8 miljoen exemplaren heeft verkocht.

De plaat is nu al verkrijgbaar in voorverkoop op de officiële website van AC/DC, iTunes en alle andere digitale verkooppunten. Als je het album bestelt, krijg je meteen de eerste single Play Ball te horen. De artwork van het album is een unieke 3D afbeelding waarin het lijkt dat het logo van de explodeert.

Rock Or Bust:

 1. Rock or Bust
 2. Play Ball
 3. Rock The Blues Away
 4. Miss Adventure
 5. Dogs of War
 6. Got Some Rock & Roll Thunder
 7. Hard Times
 8. Baptism By Fire
 9. Rock the House
 10. Sweet Candy
 11. Emission Control

Play Ball:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − 15 =