Byron Bay staat klaar met “God Only Knows”

Als finalisten van De Nieuwe Lichting in 2013, en Humo’s Rock Rally in 2014, mogen we wel wat verwachten van Byron Bay. Met “God only knows” is de band van plan om deze verwachtingen snel in te lossen.

Het was zanger en gitarist, Tom Verstappen, die in 2012 al radio-aandacht kreeg met het nummer. Intussen verzamelde hij rond zich een driekoppige band en vervelde zijn soloproject tot de groep Byron Bay. Met hun elektronische folk-pop konden ze al menig rockconcours-jurylid bekoren, en met de release van “God only knows” als eerste, echte single is het tijd voor het grotere publiek.

Fans van het eerste uur kunnen de band binnenkort ook live aan het werk zien – een uitgelezen kans om enkele nieuwe nummers te ontdekken. De komende maanden gaat Byron Bay namelijk op stap met die andere bekende uit de stal van Humo’s Rock Rally, Geppetto and the Whales. De combinatie treedt op in de AB in Brussel (18 oktober) en in De Casino in Sint-Niklaas op 24 januari. Meer data vind je hier, want Byron Bay warmt ook op voor And They Spoke in Anthems en Wild Child.

In afwachting van het debuutalbum, kan je deze live uitvoering van “God only knows” herbekijken:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een + twintig =