Cosmic Logic, de nieuwe van Peaking Lights

Peaking Lights, het Amerikaanse liefdesduo Aaron Coyes & Indra Dunis, kondigen hun nieuwe album Cosmic Logic aan. Een plaat vol ‘Fucked Modern Pop’, zoals Coyes zijn kosmische creatie zelf beschrijft. U hoort het op 6 oktober.

Na achttien maanden vertoeven in de studio in LA is het eindelijk zover: Peaking Lights komt met een nieuw album Cosmic Logic. De band werkte hiervoor samen met Matt Thornley, die we kennen van onder andere DFA en LCD Soundsystem.

Inspiratie voor deze plaat vonden Coyes en Dunis onder andere bij bands als The Flying Lizards en The Carpenters. Ook elementen uit de Chicago house, acid house, Afrobeat & Zamrock zijn terug te vinden in dit album. In de single ‘Breakdown’ kan u zelfs verwijzingen naar de Jamaicaanse digitale dancehall herkennen. Deze eerste single kan u, bij wijze van sneakpeak voor het nieuwe album, al beluisteren. Bekijk de videoclip van ‘Breakdown’ hier:

Cosmic Logic zal vanaf 6 oktober verkrijgbaar zijn als CD, deluxe LP en digitale download. U kan het album ook al pre-orderen via Weird World of iTunes.

Tracklist:

 1. “Infinite Trips”
 2. “Telephone Call”
 3. “Hypnotic Hustle”
 4. “Everyone and Us”
 5. “Little Light”
 6. “Dreamquest”
 7. “Eyes To Sea”
 8. “Bad With The Good”
 9. “New Grrrls”
 10. “Breakdown”
 11. “Tell Me Your Song”

(ld)

Weird World

http://www.peakinglights.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − zes =