Jarige Leonard Cohen trakteert op nieuwe plaat

Op 19 september, twee dagen voor zijn 80ste verjaardag, brengt Leonard Cohen een nieuwe plaat uit. Op Popular Problems, zijn dertiende studioalbum al, pakt hij opnieuw uit met zijn legendarische basstem .

Cohen behoudt op Popular Problems een frisse kijk op de mensheid en op datgene wat ons kan beroeren. Zoals Cohen zelf zegt: “The soul unfolds in the chambers of its longing”. In mensentaal: met Popular Problems wilde hij een album maken dat de diehard fans kan bevredigen en tegelijkertijd ook vernieuwend genoeg is om nieuwe muziekzieltjes voor zich te winnen.

Het is al mogelijk om de plaat te bestellen op zijn officiële website, en voor die ‘early birds’ doet Cohen er zelfs nog een extraatje bovenop. Wie nu al beslist om Popular Problems in huis te halen, ontvangt namelijk een gratis download van zijn nieuwe song “Almost Like The Blues”. Van dat nummer is er ook al een lyric video beschikbaar:

Tracklist:

  1. “Slow”
  2. “Almost Like The Blues”
  3. “Samson In New Orleans”
  4. “A Street”
  5. “Did I Ever Love You”
  6. “My Oh My”
  7. “Nevermind”
  8. “Born In Chains”
  9. “You Got Me Singing”

(ld)

http://www.LeonardCohen.com

Sony Music

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 − elf =