One Festival met Mozes & The Firstborn en Robbing Millions

De festivalzomer looopt stilaan op zijn einde. Andere jaren werd Crammerock traditioneel de afsluiter van het festivalseizoen genoemd, maar daar komt verandering in met het Haachtse One Festival dat interessante namen als Mozes & The Firstborn (NL), Robbing Millions, The Silverfaces (NL) en Yawns in de aanbieding heeft.

One Festival is een organisatie van Les Cousins, een vereniging die ijvert voor meer, goedkopere en kwalitatieve evenementen in en rond Haacht. Het festival vindt plaats op zaterdag 20 september op de groene festivalweide aan Sporthal Den Dijk in Haacht en heeft een line-up met liefst acht bands, aangevuld met een afsluitende dj-set van Bram Willems.

Tin Man Tourettes opent het festival met zijn smerige bluesrock. Liefhebbers van dromerige pop komen aan hun trekken dankzij Sea Peoples. Nog in het rijtje blues / folk zijn Barefoot & The Shoes en Mozes & The Firstborn (NL) terug te vinden. Byron Bay doet denken aan Fleet Foxes, terwijl de Nederlanders van The Silverfaces zich dan weer laten beïnvloeden door Jack White en The Doors. Yawns staat voor 60’s indierock en met de dansbare indiepop van Robbing Millions staat het Brusselse equivalent van Phoenix op de planken in Haacht. DJ Bram Willems sluit feestelijk af.

Info en tickets: www.one-festival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 5 =