Kele Okereke opnieuw solo

Nu Bloc Party voor de tweede keer op pauze staat, of misschien zelfs helemaal passé is (wie het weet, mag het zeggen), duikt frontman Kele Okereke opnieuw solo op. Vier jaar na The Boxer en het daaropvolgende The Hunter heet de plaat nu Trick. U hoort hem op 13 oktober.

Dat Okereke solo iets anders doet dan de hoekige gitaarpop van Bloc Party was al duidelijk op zijn eerste twee platen. Met Trick, opgenomen in Londen en New York en beïnvloed door wekelijkse DJ-sessies, gaat hij nog verder de dansvloer op. “Dit is een gladder geval, met een nieuwe nadruk op Okerekes soulvolle stem”, leest een persmededeling die verder niet kan zwijgen over hoe de plaat stoutmoedig op het kruispunt tussen “clubgeschiedenis, old school soul en moderne elektronische R&B staat”. Nou.

Tracklist:

  1. “First Impressions”
  2. “Coasting”
  3. “Doubt”
  4. “Closer”
  5. “Like We Used To”
  6. “Humour Me”
  7. “Year Zero”
  8. “My Hotel Room”
  9. “Silver and Gold”
  10. “Stay the Night”

Hoe dat precies allemaal klinkt, hoort u in een nauwelijks één minuut durende teaser:

(ld)

Lilac/Kobalt

V2

http://www.iamkele.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × twee =